Tlf: 78 77 17 00

Tlf: 70 26 21 07

Vindues
udskiftning

Constructer Entreprise ApS har mange års erfaring inden for levering og montering af alle slags vinduer og døre, og vi sætter en ære i at vejlede og rådgive vores kunder. Det er vigtigt, da valget af nye døre og vinduer kan have indflydelse på både støjgener samt din varmeregning.

Som leverandør og montør af dine vinduer og døre sørger vi for at bruge udelukkende de bedste materialer og producenter, så du får et resultat i tråd med husets arkitektur. Dette resulterer i god kvalitet og tilfredse kunder.

Derfor har vi udvalgt tre danske kvalitetsmærker, som har rimelige priser:

  • Velux
  • STM
  • Outline

Nye vinduer skal ses som en langvarig investering, som på lang sigt giver besparelser på energiregningen.

Da vores medarbejdere er uddannede energivejledere, har vi kompetencerne til at vejlede dig, så du både får en miljøvenlig og besparende løsning.

Certificeret Energivejledere

Hos Constructer har vores medarbejdere været på en 3 dages uddannelse og er nu blevet certificeret energivejledere. Dette er en uddannelse, der er udarbejdet i samarbejde med Dansk Byggeri og Teknologisk Institut. Constructer har fået intens undervisning i installation af energibesparende løsninger, herunder bl.a. taglægning samt reparation af tage. Du er derfor i trygge hænder hos os!

Constructer Entreprise ApS

Biens Alle 24
2300 København S
Tlf: 7877 1700
Fax: 7026 2108
Email: info@constructer.dk

CVR: 33392633

MIljø & kvalitetskontrol

Vi prøver altid at have miljøet med i vores byggeri

Constructer har 5/5 stjerner baseret på 30 stemmer