Tlf: 78 77 17 00

Tlf: 70 26 21 07

Tømrer
arbejde

arbejder

Constructer tilbyder tømrerarbejde i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Mange mennesker tænker, at tømrerarbejde, det kan de da sagtens selv klare. Men vi kan ikke opfordre nok til, at du søger professionel hjælp til din tømreropgave, både for din egen sikkerheds skyld, men også så du ikke havner i en uheldig forsikringssag, hvis uheldet nu er ude.

Constructer har masser af erfaring med tømrerarbejde. Vi er en ambitiøs virksomhed med engagerede medarbejdere, der hver dag arbejder hårdt på at levere kvalitetsbevidst arbejde, der holder i mange år.

Vi udformer præcise målinger, som sikrer et forsvarligt resultat, hvor sikkerheden altid er i orden. Hvis en væg eller en trappe ikke bliver konstrueret ordentligt, kan det nemlig have fatale konsekvenser. Vi tager stolthed i vores tømrerarbejde og vi sikrer altid, at arbejdet udføres med den højest mulige kvalitet – og selvfølgelig med et smil.

I slipper selv for unødigt besvær ved at lade os varetage planlægningen fra start til slut. Vi ved dog godt, at det kan være en stor beslutning at sætte sin lid til andre, når det kommer til ens eget hus, og derfor lægger vi også stor vægt dialog mellem kunde og tømrer. Kun når alle er på samme side, bliver arbejdet en succes. Du kan dog roligt stole på, at de materialer vi benytter er solide og holdbare, samt at vi udelukkende har dygtige og erfarne tømrere med de rette kvalifikationer ansat.


Hvis du er i tvivl om, hvad der er den rigtige løsning for dig, hjælper vi dig gerne med at udleve din boligdrøm. Kontakt os i dag til en uforpligtende snak om professionelt tømrerarbejde.

Constructer Entreprise ApS

Biens Alle 24
2300 København S
Tlf: 7877 1700
Fax: 7026 2108
Email: info@constructer.dk

CVR: 33392633

MIljø & kvalitetskontrol

Vi prøver altid at have miljøet med i vores byggeri

Constructer har 5/5 stjerner baseret på 30 stemmer