Tlf: 78 77 17 00

Tlf: 70 26 21 07

Tømrer
Nørrebro

Trænger Nørrebro-lejligheden til kyndig hjælp fra en dygtig tømrer? Så er du i den grad kommet til det rigtige sted!

Constructer er altid klar til at hjælpe dig med dine tømrerprojekter. Vi sætter en ære i altid at levere de bedste resultater som overhovedet muligt.
Vi har respekt for dine ønsker og din tid. Vi ved selv, hvor irriterende det kan være når håndværkerarbejde trækker ud. Derfor garanterer vi altid hos Constructer, at arbejdet er færddiggjort til den aftalte tid.

Vi prioriterer altid, så vidt det er muligt, at holde eventuelle gener ved tømrerarbejdet på et absolut minimum. Derfor garanterer vi altid hos Constructer, at arbejdet er færddiggjort til den aftalte tid.

Dine ønsker i centrum

Hos Constructer er det dig, der er i centrum. Vi værdsætter den gode dialog, og tror på, at netop den gode kommunikation imellem kunde og tømrer skaber det perfekte resultat. Derfor er det også en fordel hvis du, som kunde, kan udtrykke dine forventninger i forhold til resultat. På den måde kan vores team af dygtige tømrer leverer et resultat, som du med garanti vil blive glad for.

Vi tager os af alle former for opgaver indenfor tømrerbranchen. Ingen opgaver er for små. Vi går til alle opgaver med stor ydmyghed og professionalisme, og leverer kun færdiggjort arbejde af den højeste kvalitet.
Hvis du går og leder efter et godt tilbud på netop din tømreropgaver, så kontakt os endelig via telefon eller mail.
Hvis det skal gå stærkt, så kan du udfylde kontaktformularen ti højre, hvorefter vi vil vende tilbage hurtigst mulig.

Constructer Entreprise ApS

Biens Alle 24
2300 København S
Tlf: 7877 1700
Fax: 7026 2108
Email: info@constructer.dk

CVR: 33392633

MIljø & kvalitetskontrol

Vi prøver altid at have miljøet med i vores byggeri

Constructer har 5/5 stjerner baseret på 30 stemmer