Tlf: 78 77 17 00

Tlf: 70 26 21 07

Tømrer
Hellerup

Hvis du er på udkig efter en god og pålidelig tømrer i Hellerup, så kan du roligt stoppe din søgning.

Velkommen til din tømrer i Hellerup!

Constructer er klar til at hjælpe dig med alle former for tømreropgaver. Vi har mange års erfaring, og udfører kun dybt professionelt og kvalitetsarbejde.
Vi ved hvor irriterende det kan være når tømrerprojekter trækker ud. Derfor vil du hos Constructer ALTID opleve, at vi leverer færdigt arbejde til den aftalte tid. Det gør også, at du kan påregne minimale gener ved dit tømrerprojekt.

Hos constructer er det dine ønsker, der virkelig betyder noget. Derfor håber vi, at du som kunde har en klar idé om hvilket slutresultat du ønsker i dit tømrerprojekt, og at du kan formulere dette. På den måde kan vores kompetente hold af håndværkere og tømrere på bedst mulig vis spore sig ind på netop din drøm, og levere det bedste resultat.

Vi tager os af alle tømreropgaver

Hos Constructer tager vi os af alle opgaver indenfor tømrerfaget. Det betyder også, at der ikke findes opgaver eller projekter, der er for små. Vores særligt udvalgte team af dygtige håndværere og tømrere går til alle opgaver med samme mængde gå-på-mod og ydmyghed, som med alle andre. Vi udfører alt lige fra facaderenovering til tagrenovering.

Constructer Entreprise ApS

Biens Alle 24
2300 København S
Tlf: 7877 1700
Fax: 7026 2108
Email: info@constructer.dk

CVR: 33392633

MIljø & kvalitetskontrol

Vi prøver altid at have miljøet med i vores byggeri

Constructer har 5/5 stjerner baseret på 30 stemmer