Tlf: 78 77 17 00

Tlf: 70 26 21 07

Tømrer
Amager

Tømrer Amager

Amager i forandring

Amager har gennem de senere år gennemgået en omfattende transformation. Øgenavnet “Lorteøen” er for længst glemt, og Amager står i dag som et både attraktivt og eksklusivt boligområde, der ikke kun appellerer til oprindelige Amagerkanere, men til folk fra alle dele af Danmark. Amager har det hele: Flot arkitektur, natursmukke områder og masser af kulturtilbud, og af den grund tiltrækker Danmarks tættest befolkede ø i dag et helt nyt publikum.

Ny bolig er for det meste lig med renovering, så hvis du søger efter en pålidelig tømrer til at varetage dine opgaver på Amager, er du kommet til rette sted!

Hos Constructer er vi dybt professionelle og udfører kun tømrerarbejde af den absolut højeste kvalitet.

Vores tid er på ingen måde vigtigere end din, og du kan derfor altid regne med, at vi er færdige med din tømreropgave til den aftalte tid. Vi prioriterer altid at minimere eventuelle gener, som man kan opleve ved en evt. renovation. Vi møder op til tiden, udfører vores arbejde til din tilfredsstillelse og rydder selvfølgelig op efter os, så du kan nyde det færdige resultat i ro og mag.

God dialog sikrer dig de bedste resultater

Hos Constructer er vi meget opmærksomme på den gode kommunikation. Vi tror nemlig på, at god dialog mellem tømrer og kunde er vejen til det perfekte resultat. Jo bedre du kan kommunikere og formulere lige netop hvad du ønsker, desto bedre kan vores dygtige team af tømrere forstå dine forventninger til projektet. På den måde får du det bedste slutresultat, som opfylder alle dine ønsker og drømme. Vi er her for at hjælpe dig med at opfylde dine vildeste boligdrømme, så tilbage er kun at spørge: “Hvad ønsker du dig?”.

Ingen opgaver er for små

Vores dygtige hold af håndværkere og tømrere udfører alle former for opgaver. Ingen opgaver er for små, og alle opgaver bliver mødt med samme store entusiasme og professionalisme. Vi lægger en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde, som du kan nyde i mange år fremover.

Constructer kan altså hjælpe dig med alle former for tømrerarbejde, og vores kompetente hold af håndværkere og tømrere ser frem til at komme i gang med netop din opgave.

Kontakt Constructer på telefon 78 77 17 00 for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Constructer Entreprise ApS

Biens Alle 24
2300 København S
Tlf: 7877 1700
Fax: 7026 2108
Email: info@constructer.dk

CVR: 33392633

MIljø & kvalitetskontrol

Vi prøver altid at have miljøet med i vores byggeri

Constructer har 5/5 stjerner baseret på 30 stemmer