Tlf: 78 77 17 00

Tlf: 70 26 21 07

Snedker
København

Har du brug for en snedker i København? Constructer står klar til at hjælpe dig!

Hos Constructer Entreprise ApS udfører vi en bred vifte af snedkerarbejde i Københavnsområdet, herunder:

  • Trapper – fra normale lige trapper til elegant svunget design. Uanset om du ønsker nåletræ, løvtræ, eg, glas eller stål, så har vi de rigtige materialer til dit projekt.
  • Garage – fra en enkelt garageport til en moderne indkørselsport med fuld automatisering – vi kan tilbyde dig næsten alt hvad du har brug for. Garageporte udbydes i stål, glasfiber og træ i en bred vifte af størrelser og stilarter, der matcher alle budgetter.
  • Dør – at have smukke indvendige døre er en forudsætning for de fleste kræsne boligejere. En flot dør af træ afspejler det naturlige skønne med fx eg eller valnød.
  • Gulve – uanset om det er solidt, manipuleret eller laminatgulv, du ønsker, kan Constructer levere et flot produkt. Trægulv fåes i en lang række træsorter, herunder eg og valnød.

Vi udfører både små reparationer og større komplekse opgaver, så vi er klar til at løse eventuelle udfordringer du må have, på bedste vis. Det du kan forvente af os er ærlig rådgivning, et professionelt team af snedkere, høj kvalitet, lækker finish og træ af den bedste kvalitet. Vi sætter en stor ære i at udfører et solidt stykke håndværk ud fra jeres specifikke ønsker. Alle kunder er forskellige, og skal have behandling derefter.

Vi lytter til dig, men hjælper også med inspiration til dit projekt, hvis du er helt på bar bund. Vores mangeårige erfaring gør os i stand til at anbefale de bedste løsninger til vores kunder, og vi giver gerne et prisoverslag, så du kan få et overblik over projektets omfang.

Med vores brede produktviden og professionelle rådgivning fra vores medarbejdere, er vi her for at støtte dig og hjælpe dig med, at træffe de rigtige valg til dit projekt.

Snedker

Hvorfor skal du vælge os?

Når du skal have udført kvalitetsarbejde og står og har brug for en snedker, er Constructer firmaet, som du bør ringe til. Vi har fokus på, at det konsekvent er et godt stykke arbejde, der bliver leveret. Vi ved, hvor vigtigt det er for dig, at arbejdet bliver udført til tiden, og du kan derfor regne med, at arbejdet laves inden for den aftalte tidsramme for at minimere de gener, man bliver udsat for i forbindelse med en renovation.

Det er dine ønsker, der skal realiseres, og vi har derfor fokus på dialogen mellem kunde og snedker, der derved giver dig det bedste resultat i sidste ende. Desto mere præcist du kan udtrykke dine ønsker, desto mere tilfreds vil du også blive med det endelige resultat. Uanset hvad projektet indebærer, er det vigtigt, at der arbejdes hen imod det samme endelige mål, hvilket bliver fundet gennem dialog.

Uanset opgavens størrelse lægger vi de samme kræfter og omhu i, at arbejdet udføres ordenligt. Constructer kan klare alle forskellige former for tømrer-/snedker- og murerarbejde og med et stort hold af professionelle i virksomheden, er vi sikker på, vi kan klare din opgave.

Vi udfører opgaver – af alle størrelser – efter kundens behov. Afhængigt af hvor meget du selv vil være inde over projektet, tilbyder vi enten fagentreprise, hovedentreprise eller totalentreprise, hvor fagentreprise vil være den typiske løsning til mindre opgaver. Det kan derimod være værd at overveje hovedentreprise eller totalentreprise til større projekter, da du derved overlader en masse administration, koordinering og besvær til professionelle, der er vant til at påtage sig denne form for opgaver.

Constructer står klar til at hjælpe dig, når du har brug for en snedker i København og omegn. Vil du høre mere, kan du enten ringe til os eller indhente et tilbud på snedkerarbejde ved at udfylde kontaktformularen her på vores hjemmeside.

Constructer Entreprise ApS

Biens Alle 24
2300 København S
Tlf: 7877 1700
Fax: 7026 2108
Email: info@constructer.dk

CVR: 33392633

MIljø & kvalitetskontrol

Vi prøver altid at have miljøet med i vores byggeri

Constructer har 5/5 stjerner baseret på 30 stemmer