Tlf: 78 77 17 00

Tlf: 70 26 21 07

Nyt udsyn med nye vinduer

Dit hus’ ansigt udadtil

Vinduer og døre er dit hus’ ansigt udadtil, og de skal derfor gerne se pæne og anstændige ud. De er udsat for alskens vejr – vind, regn og sne – og ligesom med alt andet daler kvaliteten af vinduer efterhånden som årene går. Derfor er det vigtigt, at man jævnligt tjekker sine vinduer og døre for slitage og sygdomme i træet. Hvis du døjer med svamp eller råd, eller generelt bare bruger alt for meget tid på at vedligeholde dine vinduer, tyder alt på, at du burde overveje, at få udskiftet dine vinduer.

Hvad er fordelene ved nye vinduer?

Gamle og dårligt isolerede vinduer kan føre til træk og kulde i huset, hvilket igen fører til en stigning i varmeregningen. Selvfølgelig er det dyrt at få udskiftet sine vinduer, men er det ikke det værd, når alternativet er en stue i konstant træk og en tom pengepung pga. en svimlende høj varmeregning? Jo, det er det værd! For ligesom med udskiftning af badeværelse og køkken stiger dit hus også i værdi, når du får udskiftet dine vinduer.

Hvornår skal du skifte dine vinduer?

Der er flere faktorer, der spiller ind i hvornår du skal have nye vinduer, men hvis du kan svare ja til bare ét af disse udsagn, bør du nok overveje at kontakte Constructer A/S for et uforpligtende tilbud. Har dine vinduer fx synlige rustpletter eller meget løse hængsler? Trækker det ind gennem vinduerne, når du sætter en hånd op foran dem? Eller er materialet omkring dine vinduer hærget af råd, svamp eller mug?

Constructer A/S hjælper dig gerne med råd og vejledning

Det er som sagt en stor beslutning at få udskiftet sine vinduer, men hos Constructer A/S er du i trygge hænder. Vores medarbejdere har nemlig gennemgået en kort efteruddannelse, og er hermed certificerede energivejledere, der står klar til at hjælpe dig med at nå frem til en energibesparende løsning. Vi har mange års erfaring indenfor montering af vinduer, og vi benytter os selvfølgelig kun af de bedste materialer – til den bedste pris. Outline, Velux og STM er de tre mærker vi benytter os af, så vi kan være sikre på, at vores kunder får den bedste oplevelse, og på længere sigt også den største besparelse på energiregningen.

Tags: , , , , ,

Constructer Entreprise ApS

Biens Alle 24
2300 København S
Tlf: 7877 1700
Fax: 7026 2108
Email: info@constructer.dk

CVR: 33392633

MIljø & kvalitetskontrol

Vi prøver altid at have miljøet med i vores byggeri

Constructer har 5/5 stjerner baseret på 30 stemmer