Tlf: 78 77 17 00

Tlf: 70 26 21 07

Nyt
Gulv

Du ønsker, hvad der er bedst for dit hjem – fra gulv til loft.

Hvis du ønsker, at peppe dit hjem lidt op og samtidig tilføje værdi, bør du overveje at installere nye gulve. Constructer Entreprise ApS tilbyder både funktionelle og moderne gulve, med masser af attraktive muligheder. Næsten så mange, at det kan være en smule forvirrende at finde lige præcis det der passer til dit behov. Hvis du ønsker at installere nye gulve, men ikke er sikker på hvad slags, så læs endelig videre for, at forstå nogle af de praktiske og æstetiske faktorer, der bør påvirke din beslutning.

Hvert rum i huset tjener et bestemt formål, som kræver, at du tænker over funktion og mode.

Køkken – her er der masser af trafik og der kommer ofte snavs udefra. Madspild fra madlavningen er også meget normalt og gulvet skal derfor være nemt at rengøre. Skridsikker gulvbelægning vil også være en god løsning af sikkerheds hensyn.

Mulige løsninger – Linoleum eller fliser vil være et godt valg til køkken gulve. I tilfælde af et tabt glas eller en skål kan et linoleum gulv forhindre brud pga. elasticiteten i gulvet. Et alternativ vil være vinyl, laminat eller træ.

Badeværelse – det kan ske at vask, toilet eller badekar flyder over og derfor er vand en stor faktor når der skal vælges badeværelses gulv. Rengøring af badeværelse bør også tages i betragtning og glatheden er generelt et stort problem, når det kommer til gulv på badeværelset.

Mulige løsninger – Vinyl har traditionelt været gulv valg for badeværelser, da mange vinyltyper er skridsikre fra start af og de er nemme at rengøre. Terrazzo vil også være en god mulighed da det er meget velegnet til vådrum og kan lægges med gulvvarme. Granit ser også meget flot ud på badeværelset hvor du har mulighed for, at vælge i mellem farver der spænder fra helt sort til nuancer indenfor rød og gul. Der er også mange mønstre at vælge i mellem og både plettede og stribede aftegninger.

Spisestue – hvorvidt gulvet bliver brugt regelmæssigt ved måltiderne spiller en stor rolle, når det perfekte gulv til spisestuen skal vælges. Gulvtæppe er selvfølgelig en mulighed men yderst upraktiske i forhold til pletter.

Mulige løsninger – Træ, laminat og fliser fungerer altid godt i spisestuer. Trægulv er meget populært i de danske hjem hvor du kan vælge i mellem laminatgulv, plankegulv og parketgulv.

Gulvunderlag

Underlaget for en gulvbelægning er vigtigt så gulvet ikke buler. Man ligger en konstruktion under gulvbelægningen men over den bærende konstruktion som et slag underlag. Den rigtig viden er det for vigtigt og den har vi her hos Constructer. Vi vil derfor gerne skræddersy et tilbud til dig så det passer efter din behov og ønsker. Det er vigtigt, at det gulv som du udvælger, bliver lagt korrekt så det holder i mange år. Vi står klar til at rådgive dig til den bedste løsning.

 

 

 

Constructer Entreprise ApS

Biens Alle 24
2300 København S
Tlf: 7877 1700
Fax: 7026 2108
Email: info@constructer.dk

CVR: 33392633

MIljø & kvalitetskontrol

Vi prøver altid at have miljøet med i vores byggeri

Constructer har 5/5 stjerner baseret på 30 stemmer