Tlf: 78 77 17 00

Tlf: 70 26 21 07

Murer
København

Har du brug for en murer i København? Constructer Entreprise ApS vil hellere end gerne hjælpe dig.

Du ved, at du har behov for en tilbygning, et nyt badeværelse, renovering eller små reparationer, men når du begynder at kigge nærmere på det, indser du hurtigt de overvældende muligheder, der er til rådighed. Constructer Entreprise ApS har uddannede murerarbejdere, der udfører deres arbejde i høj kvalitet og til den aftalte leveringstid. Vi kan hjælpe med at guide dig igennem denne proces og tilbyde ekspertrådgivning, der vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine penge og dit projekt. Vi kan fortælle dig om de mest populære materialer og muligheder og hvorfor lige netop disse valg er så populære. Her er et par eksempler på almindelig murerarbejde, vi ofte udfører hos Constructer Entreprise ApS:

  • Stenvægge og facader – vi ved hvordan man manipulerer materialet, så det passer til lige netop dine ønsker omkring design og udseende. Vi kan hjælpe dig med at besvare spørgsmål omkring hvilke fordele og ulemper der er for natursten, manipuleret sten og sten finér til dit specifikke projekt og budget.
  • Pejse – er mere end bare et hul i væggen, hvor du kan brænde træ, vi skaber et sandt hjerte til dit hjem, som du vil elske, særligt op kolde vinteraftener.
  • Terasser og gangstier – en flot terrasse med fine sten kan tilføre værdi til dit hus og hvis det bliver gjort rigtigt, kan det give en flot helhed til din have.

Murerarbejde

Vi har mange års erfaring med at levere murerarbejde af høj kvalitet. Vi leverer kvalitetsløsninger, som du kan være glad for i mange år frem. Som tømrer-/snedker- og murervirksomhed, har vi igennem årenes løb leveret en masse forskellige former for projekter, og vi er derfor sikre på, vi kan levere lige præcis det stykke arbejde, som du ønsker dig.

Når du vælger Constructer til at klare din opgave, samarbejder du med en virksomhed, der ved, hvor vigtigt det er for dig, at vi overholder den tidsplan, vi i samarbejde får udarbejdet.  Du ønsker naturligvis, at tidsplanen overholdes for at minimere de gener, der er forbundet med renovation eller andet arbejde på dit hus, og dette har vi fuld forståelse for!

Når du har brug for en murer eller en anden form for håndværker, er det altid vigtigt, at der er god kommunikation imellem alle parter. På denne måde bliver der lagt den bedste plan, som sikrer, at du får den bedst mulige løsning, der forløber gennem et smertefrit samarbejde. Vi lytter til dine ønsker, og kommer gerne med kreative input, hvis du mangler inspiration til dit projekt. Derudover giver vi altid gerne et prisoverslag, så du undgår ubehagelige overraskelser når du modtager regningen. Hos os ved du hvad du får, og vi ændrer ikke pludselig på de planer vi er blevet enige om.

Afhængigt af omfanget af det arbejde, der skal udføres, kan du overveje forskellige entrepriseformer. På mindre projekter er der mange, der vælger fagentreprise, men er der tale om et større projekt, vil mange synes, det er nemmere enten at vælge hoved- eller totalentreprise, hvor du ikke selv kommer til at have ansvaret for lige så mange ting. Lad de professionelle komme til, vi har mange års erfaring og sikrer dig derfor et godt og sikkert resultat.

Er du blevet interesseret i at høre mere, kan du enten få et tilbud ved at udfylde formularen, eller du kan ringe til os og høre mere. Vi glæder os til at høre fra dig, når du står og mangler et murerfirma i København, Hellerup eller omegn.

Murer i København

Constructer Entreprise ApS

Biens Alle 24
2300 København S
Tlf: 7877 1700
Fax: 7026 2108
Email: info@constructer.dk

CVR: 33392633

MIljø & kvalitetskontrol

Vi prøver altid at have miljøet med i vores byggeri

Constructer har 5/5 stjerner baseret på 30 stemmer