Tlf: 78 77 17 00

Tlf: 70 26 21 07

Isolering med miljøvenligt papiruld

miljo

Der er penge at spare

Hvis du bor i et hus af ældre dato, kan du højst sandsynligt spare overraskende mange penge ved at få isoleret eller efterisoleret dit hus. I gamle dage lagde man nemlig ikke lige så stor vægt på isolering, som man gør i dag. Isoleringen kunne være så tynd som 75 mm, hvor standarden i dag er langt højere, nemlig omkring 500 mm. Gammel isolering bliver langt fra bedre med tiden, og du kan derfor forestille dig, hvor stor en belastning det er for din varmeregning og for miljøet, hvis du ikke får isoleret dit hus ordentligt. Udover at du sparer penge på varmeregningen, vil dit hus faktisk også stige i værdi, hvis du går med planer om at sælge. Ordentlig isolering er et krav hos mange, når der skal købes nyt hus, så det er en god investering for dig som husejer, at sørge for at dit hus er fuldstændig isoleret.

Miljøvenlig papiruldsisolering

Hos Constructer har vi stor erfaring med isolering, og da vores kompetente medarbejdere også er uddannede energivejledere, er du sikret den bedste og mest energivenlige løsning. Til facadeisolering bruger vi det materiale, der hedder papiruld. Papiruld er den mest klimavenlige løsning, da det udelukkende er lavet af genbrugsaviser og brandhæmmende salte. Genbrugsaviserne består af cellulosefibre, som er yderst velegnede som isoleringsmateriale. Det smarte ved papiruld er desuden, at det er et såkaldt isoleringsgranulat, hvilket betyder at det let former sig efter omgivelserne, og udfylder alle huller og sprækker, så man undgår “kulde-lommer”. Man kan beskrive papiruld som et dejligt varmt tæppe, der isolerer dit hus, så du kan skrue ned for varmen og spare på pengene til varmeregningen.

De mange fordele ved papiruldsisolering

Man måler isoleringsevne ved hjælp af den såkaldte lambdaværdi. Lambdaværdien for papiruld er 39, hvilket vil sige, at materialet har en høj isoleringsevne. Med papiruld får du altså en effektiv og brandmodstandsdygtig løsning, som ovenikøbet er hurtig at installere. Ofte tager det kun 1-2 dage at isolere en hulmur med papiruld, materialet blæses nemlig ind gennem et lille hul, der derefter dækkes og dermed efterlader så få mærker på facaden som muligt.

Står du og skal isolere dit hus, og ønsker du en miljøvenlig, dansk løsning, så er papiruldsisolering helt sikkert noget for dig. Vil du vide mere om denne form for isolering, kan du trykke her, og ellers er du altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular og indhente et uforpligtende tilbud, så vi kan tale om lige netop din opgave.

Tags: ,

Constructer Entreprise ApS

Biens Alle 24
2300 København S
Tlf: 7877 1700
Fax: 7026 2108
Email: info@constructer.dk

CVR: 33392633

MIljø & kvalitetskontrol

Vi prøver altid at have miljøet med i vores byggeri

Constructer har 5/5 stjerner baseret på 30 stemmer